Welkom

Welkom bij Gelkingehof Apartments. Gelkingehof Apartments is een Aparthotel en bestaat uit grote appartementen, die zijn gebouwd in een eeuwenoud, monumentaal complex. In dit complex, waar lange tijd een brouwerij was gevestigd, gaan tegenwoordig modern comfort en privacy samen met de sfeer van weleer.

De appartementen zijn smaakvol ingericht en zeer royaal; een vereiste voor een relaxed verblijf met een kleine groep. Ieder 4- en 6-persoons appartement beschikt daarnaast over een zonnig dakterras, balkon of zitje op de binnenplaats. In de bovenste appartementen heeft u een fraai uitzicht over het stadscentrum.
 

Deze unieke appartementen liggen grotendeels aan een rustige binnenplaats, achter een poort. Buiten de poort bevindt zich direkt het levendige stadscentrum van Groningen; winkels, restaurants, cafés en musea zijn te voet snel bereikbaar. De beroemde Martinitoren ligt op een loopafstand van 2 minuten.

Om welke redenen u ook naar Groningen komt en of het bezoek nu privé of zakelijk, kort of lang is, een verblijf in Gelkingehof Apartments is altijd: ‘stijlvol overnachten in hartje Groningen’. Een ervaring die u niet snel vergeet.

 

'Stijlvol overnachten in hartje Groningen' 

Gelkingestraat 46-48 | 9711 NE Groningen | +31 (0)6 50 52 72 52 | info@gelkingehof.nl | Instagram