Service & Voorwaarden

Soorten Appartementen

Gelkingehof Apartments biedt 4- en 6-persoons appartementen aan. In alle appartementen kan tegen een meerprijs een extra bed worden bijgeplaatst.

Inchecken & uitchecken

Inchecken van 15.00 - 22.00 uur. 
Uitchecken van 8.00 - 12.00 uur.

Laat uitchecken op zondagen is tegen meerprijs mogelijk, maar uitsluitend indien het appartement beschikbaar is en na bevestiging door het hotel.

Tarieven en Betaling

De huurtarieven zijn all-in, met uitzondering van de borg en de toeristenbelasting. Er wordt een standaard borg van € 100,- per gehuurd appartement in rekening gebracht. Deze borg wordt in geval van geen schade en/of verlies binnen 7 dagen na afloop van het verblijf teruggestort. Toeristenbelasting bedraagt € 4,- per persoon per nacht.

Na reservering ontvangt de gast per mail een bevestiging van huur, met daarin de factuur en betalingsvoorwaarden. De gast wordt verzocht om de factuur uiterlijk 3 weken voor de check-in-datum per bankoverschrijving te voldoen. Bij late reserveringen wordt contant betaald bij de check-in.

Annulering

Bij annulering tot 7 dagen voor de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering daarna of in geval van het niet komen opdagen (no-show) wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht. Indien er op tijd wordt geannuleerd en er reeds is betaald, wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Extra regels monumentaal complex

Aangezien u bij huur van het appartement ook gebruik maakt van gemeenschappelijke gedeelten van het appartementencomplex, zijn wij wettelijk verplicht u te vragen zich akkoord te verklaren de regels van het 'Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten 2006', voor zover die op u betrekking hebben, na te leven. Feesten en bijeenkomsten zijn strikt verboden.

 

Kinderen en extra bedden

Voor kinderen tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden. Bij een verblijf van één kind tot 2 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Bij een verblijf van één extra ouder kind of extra volwassene geldt een toeslag per persoon en per nacht en wordt er een extra bed geplaatst.

Het maximum aantal extra bedden in een appartement: 1

Het maximum aantal babybedjes in een appartement: 1

De beschikbaarheid van een extra bed of babybedje is altijd op aanvraag van de klant en dient door het hotel te worden bevestigd.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken

Roken in de appartementen en trappenhuizen is verboden. Roken is uitsluitend toegestaan op de dakterrassen en balkons.

 

 

'Stijlvol overnachten in hartje Groningen' 

Gelkingestraat 46-48 | 9711 NE Groningen | +31 (0)6 50 52 72 52 | info@gelkingehof.nl | Instagram